27 Ocak 2017 Cuma

ERKEKLERİN 7 SIRRI

Şu erkekler, kendilerini olduklarından farklı gösterme bayılıyorlar! Ama biz şimdi onların foyasını meydana çıkarıyoruz. Sırlarını itiraf yolunu seçen erkeklerden inciler 

Glamour dergisinin erkeklerle görüşerek aldığı sırlar birinci ağızdan olduğu için inandırıcı geldi bize. Muhtemelen sizin sevgilinizin ya da eşinizin de bu sırlardan en azından birkaç tanesini sakladığını düşünebilirsiniz. Şu erkekler, kendilerini olduklarından farklı gösterme bayılıyorlar! Ama biz şimdi onların foyasını meydana çıkarıyoruz.

İşte, erkeklerin ağzından, öteki yüzler

Fit olma takıntısı

Erkekler de en az biz kadınlar kadar yiyip içtiklerinin kalorisini hesaba katıyorlar. Belki bazılarının bize göre çok daha fazla kilolarını kontrol altında tuttuklarını söyleyebiliriz. İtirafçılar öyle diyor.

Romantik komedi sevgisi
Şu romantik komediler... Erkeklerin bu filmlerden nefret ettiğini, kadınlar izlemek istediğinde onların şikayet ettiklerini biliriz ya hep, aslında onlar romantik komedilerin gayet izlenebilir olduğunu düşünüyormuş. Öyleyse bu akşam romantik komedi seansına iki bilet!

Hileli vücutlar

Görünüşe bakılırsa, erkekler de fiziksel görünümlerindeki kusurların ortaya çıkmasından çekiniyorlar. Görüş alanımız dahilinde çıplak oldukları ilk 50 saniye boyunca karınlarını içeri çekiyorlarmış.

Yoga sevgisi
İnanmayacaksınız ama erkekler, küçümsedikleri yogayı aslında kendileri de yapmak istiyorlarmış. En azından Glamour’a itiraf edenler öyle söylüyor!

Göğüs kılları

Erkeklerin büyük çoğunluğu göğüslerindeki kılları tıraşlıyorlarmış. Gerçi artık erkeklerin lazer salonlarını da doldurduklarını biliyoruz. “Erkek adam kıllı olur” fikri değişmiş olmalı. Baksanıza, kıllarından kurtulmak istiyorlar.

Hesap ödeme sırası kimde?
Bir yemek yenir ve hesabı erkek ister. Erkekler bundan zevk alırlar. Eh bazen, bu şekilde üstünlerini kanıtladıklarını zannederler. Bakın, “zannederler” diyoruz, hesap ödedikleri için “üstünler” demiyoruz. Galiba bu garip oyundan artık onlar da sıkılmışlar. “Bu kadar sık hesabı ödemek istemiyoruz” diyorlar. İşte, böyle… Tıpkı hayatı paylaştığımız gibi hesabı da paylaşabiliriz aslında. Sadece hesapta değil, her şeyde eşit olmak kaydıyla…

Kayınpeder korkusu
Annesinin ve babasının bir tanecik kızını almış erkekler, o anne babanın gölgesini ilişkilerinin üzerinde hissetmekten çekiniyorlarmış. İtirafçı erkekler, “Kayınpederin gözü üstümde” diye korkularını dile getiriyorlar. Özellikle kayınpeder korkularını dile getiriyorlar ama asıl kayınvalideden çekinmek gerek. Anneler, kızlarını kollama konusunda sanılandan daha yırtıcı olabilirler!

2 yorum: